Tutup Bowl Kertas

  • Eco Friendly Yogurt Cup Heat Seal Lids PET Food Grade Material

    Eco Friendly Cup Yogurt Panas Tutup Seal Bahan Bahan Panganan PET

    Tutup Seal Panas nduweni sifat alangi sing dhuwur lan tahan banyu, saengga bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan. Tutup Seal Panas ditrapake ing Piala PS / PP / Kertas / PET. Dalan sing timbul nggawe produk luwih bertekstur lan nambah nilai tambah saka produk. Tutup foil kanggo ngemot kontainer kayata yoghurt, susu, keju, es krim, banyu, jus, minuman, kopi, teh, panganan, mi, kosmetik, bumbu, K-cup, kapsul kopi lsp. Sealing banget lan sifat penghalang. Resistensi apik nganti suhu dhuwur. Ukuran lan struktur sing beda kasedhiya.

  • High quality Instant Noodle Bowl Lids PET Plastic material

    Materi Plastik PET Mie Instan berkualitas tinggi

    Tutup segel mangkuk mie instan yaiku Tipis, luwih stabil lan transparan - kanggo bungkus keju, yoghurt, lan produk susu liyane, kita menehi solusi tutup sing berkualitas lan fungsional adhedhasar PET kanthi sifat mekanik lan optik sing apik. Portofolio sing dipatenake misuwur amarga tusukan sing dhuwur lan resistensi luh uga transparan lan kejelasan sing luar biasa. Paket kasebut bisa dibukak kanthi gampang lan konsisten; tutup ora luh.

  • Paper Instant noodles bowl seal lids embossed type

    Kertas mie instan mangkuk tutup segel tipe timbul

    1-Bahan: Kertas
    2-Suhu: alus
    3-Kandel: 30micron-40micron
    4-Panggunaan: Mie instan, cangkir yogurt PP / PE utawa cangkir banyu
    5-Paket: Dikemas ing pcs lan gulung nganggo karton

  • Oil resistance PP seal Lids for noodles chips sealing

    Tahan minyak PP tutup tutup kanggo sealing chip mie

    Tutup Segel PP nawakake pilihan sing ramah lingkungan. Kabeh bahan baku sing digunakake ing tutup kasebut asale saka sumber sing tetep. Tutup adhedhasar PP bisa didaur ulang lan duwe tilas karbon sing sithik.

  • China manufacturer of PP Plastic instant noodles cup paper bowl lids

    Pabrik Cina plastik mie instan tutup plastik mangkuk kertas

    ● alangi dhuwur tumrap uap banyu & transmisi oksigen uga cahya lan aroma dadi pilihan becik kanggo produk umur rak sing sensitif lan dawa
    ● Logo embossing uga pola standar kayata grub acak lan sprei alus
    ● Aplikasi segel kanggo ngupas utawa gampang dipasang
    ● resistensi produk sing dhuwur
    ● Apik tusukan lan resistensi luh
    ● Serbaguna lan gampang digunakake

  • High performance Instant Noodles PP Plastic Cup lids for sale

    Tutup Piala Plastik Mie Instan kinerja tinggi didol

    1. Nggoleki foil ing gulungan.
    2. Sipat alangi sing apik.
    3. Nyithak warna sing cetha lan padhang. 0-10 nyithak warna.
    4. Ketebalan bahan: 50-70mikron

  • 70.Customized size color paper Instant Noodle Bowl Lids for instant noodles sealing

    70. Kertas warna ukuran khusus Tutup Tutup Mangkuk Instan kanggo penyegelan mi instan

    Kita ngasilake tutup Die cut berkualitas tinggi sing digunakake banget ing industri panganan lan susu. Tutup Die cut iki ukurane kertas lancip lan digunakake minangka tutup sementara kanggo wadhah produk panganan sing ora digunakake, Kabeh tutup potongan Die iki bisa disesuaikan karo gambar, informasi, logo lan cetakan sesuai karo persyaratane para klien

  • Instant Noodle Bowl Lids

    Tutup Mangkuk Mie Instan

    1-Bahan: Kertas
    2-Plastik: PE / PET
    3-Suhu: alus
    4-Kandel: 33micron-46micron
    5-Panggunaan: cangkir mie PP / PE utawa cangkir banyu
    6-Paket: Dikemas ing pcs lan gulung nganggo karton

  • 38 40 micron Instant Noodles Heat Sealing Paper bowl Lid Biodegradable

    38 40 mikron Mie Instan Panas Sealing Kertas mangkuk Tutup Biodegradable

    Tutup Kertas Sealing Panas kita cocog kanggo PET (poliester), PE (polietilen), PP (polipropilena), PVC (polivinil klorida), PS, ABS, kaca, lsp kabeh jinis segel kontainer, Tutup Kertas Sealing Panas digunakake ing panganan , obat, kosmetik, bahan kimia pertanian, minyak, deterjen, produk perawatan rambut, alkohol, lan industri liyane, kanthi kebocoran, pengawetan, metamorfisme, tahan lembab, lan liya-liyane.