Tutup Kertas Mie Instan Kertas Fleksibel Sealing panas

Katrangan singkat:

● Bahan: PET
● Lapisan segel: Polimer Coex / PP, PE
● Sealing panas
● Transparan, metallized, utawa dicithak (nganti 8 warna kanthi print flexo)


Detail Produk

Tag Produk

Mupangate Tutup Meja Mangkuk Instan

● Sealing tumrap kabeh bahan dhasar sing umum
● Kekuwatan panyegelan kaping pindho (dibandhingake karo tutup sing dipotong konvensional)
● Transparansi dhuwur visibilitas produk sing apik
● Stabilitas mekanik: tusukan dhuwur lan resistensi luh
● Wujud lan ukuran tutup individu bisa uga
● Pemrosesan sing efisien lan andal nggunakake kabeh mesin kemasan umum
● Wektu pengiriman cekak

Spesifikasi Tutup Meja Mangkuk Instan 

Jeneng Produk Tutup Mangkuk Mie Instan
Bahan baku karton, adesif, film, tinta, pelarut, lsp.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Film sealing panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
Spesifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / salib embossed
Kandel 30,33,38,40 mikron sadurunge dipasang, 100-150 mikron sawise dipasang
Ukuran & Werna Bisa disesuaikan
Nyithak Rotogravure 1-10 warna, desain lan logo diwenehake dening pelanggan
Dhiameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 lsp. Kita duwe luwih saka 100 sharps cut cut sing dipilih.
Panganggone Tutup Mie Instan sing digunakake ing mie, Kripik, yoghurt cookie, susu, keju, es krim, teh, kosmetik, bumbu, K-cup, lsp.

Tutup Foil Embossed Foil Berkualitas Tinggi / Foil Aluminium Seal Cangkir

Tutup segel aluminium sing dipotong mati cocog karo standar lingkungan ing negara-negara Eropa, panjaluk teknis produk lan njamin persyaratan lingkungan lan panggunaan keamanan produk. Kajaba iku, nyedhiyakake tampilan sing alus, warna cerah, panyegelan sing ketat, lan ciri gampang luh, saéngga bisa ningkatake kualitas produk. Bisa digunakake kanggo yoghurt, susu, keju, es krim, banyu, jus, minuman, kopi, teh, kosmetik, bumbu lsp. Struktur, ukuran lan kekandelan lembar embossed bisa disesuaikan.

Mesthine, yen sampeyan ora ngerti jinis sing bakal dipilih, kita bisa menehi solusi paling apik. Minangka Produsen khusus lan Eksportir Segel Foil Aluminium ing China.

 

MATI KUTAM ALUMINIUM FOOD SPESIFIKASI
Kekandelan foil Struktur Senyawa Aplikasi Piala Panganggone
33-46 mikronron Primer + AL + PP Lacquer Piala PP Kanggo Bahan Panganan
Primer + AL + PP film pil gampang dilaminasi Sealing Piala Yogurt
Primer + AL + PP film kulit sing ora tenang dilaminasi Sealing Piala Jus
Utami + AL + PS Lacquer Piala PS Sealing Piala Es Krim
Film Primer + AL + PS dilaminasi Sealing Piala Jam
Primer + AL + PE film pil gampang dilaminasi Piala PE
Primer + AL + PE film kulit sing ora tenang dilaminasi
Primer + AL + PP Lacquer Piala PET

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita