Tutup Meja Mangkuk Instan Embossed kanggo panyegelan mi instan

Katrangan singkat:

Tutup Kertas sing digawe mati digawe saka film kertas lan plastik. sing digunakake kanggo nutup cangkir sing ngemot mie, yogurt, krim es, cemilan lan sapanunggalane lan kabeh jinis produk sing dibungkus cangkir sing mbutuhake alangan keamanan sing dhuwur lan perlindungan sing efektif tumrap lingkungan njaba. Ing nawarake, kita duwe macem-macem ketebalan plastik kertas co-extrusion, lan macem-macem jinis lapisan panyegelan panas.


Detail Produk

Tag Produk

Kaluwihan Die Cut tutup kertas

● tahan karusakan mekanik
● daya segel dhuwur kanggo macem-macem jinis cangkir
● kualitas cetak sing dhuwur
● larang regane
● kualitas dhuwur

Spesifikasi tutup Kertas Die cut

Jeneng Produk Die Cut tutup kertas
Bahan baku karton, adesif, film, tinta, pelarut, lsp.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Film sealing panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
Spesifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / salib embossed
Kandel 30,33,38,40 mikron sadurunge dipasang, 100-150 mikron sawise dipasang
Ukuran & Werna Kaya sing dibutuhake
Nyithak Rotogravure 1-10 warna, desain lan logo diwenehake dening pelanggan
Dhiameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 lsp. Kita duwe luwih saka 100 sharps cut cut sing dipilih.
Panganggone Tutup kanggo ngemot kontainer kayata mi, Kripik, yoghurt cookie, susu, keju, es krim, teh, kosmetik, bumbu, K-cup, lsp.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita