Tutup Die Cut

  • easy tear off Die Cut Instant Noodles Plastic Cup Lids

    gampang luh Die Cut Instal Tutup Plastik Mie Tutup

    Tutup segel Plastik PET nyedhiyakake katahanan banget kanggo tusukan lan nyuwek ngewangi njaga keamanan produk ing saindhenging rantai pasokan lan nganti pengalaman pangguna pungkasan sing gampang lan dipercaya.

  • 100-150 micro Plastic die cut cover for potato chips sealing

    100-150 mikro Plastik mati dipotong tutup kanggo sealing Kripik kentang

    Meh ora bisa luh
    Thanks kanggo poliester orientasi, tutup plastik sing dipotong mati banget yaiku tusukan lan tahan luh. Asile? Kepuasan pelanggan, mesthi! Ora ana bocor, ora ngasilake, lan keamanan 100% saka konten kasebut. Kajaba iku, sampeyan bisa ngirit tutup pelindung amarga tutup dhewe cukup kuwat.

  • Dia 72-181mm Heat Sealing Die Cut Aluminum Foil

    Dia 72-181mm Panas Sealing Mati Cut Aluminium Foil

    1. Digawe plastik kelas kualitas panganan sing unggul.
    2. interior Laminasi kanggo nambah umur rak.
    3. Perlindhungan ngalangi saka lembab, ambu, lan cahya UV.
    4. Lumahing guldsy katon luwih apik.
    5. Kanthi kedudukan luh sing gampang dibukak.
    6. Segel panas kanggo nggawe lingkungan sing gampang didhukung kanthi udara.

  • Easy Peel embossed PET PP Die Cut Lids For instant noodles

    Gampang Peel timbul PET PP Die Cut Tutup Kanggo mie instan

    1. Bahan Baku: PET, PP, film, perekat, tinta, pelarut, lsp.
    2. Aplikasi: yoghurt, susu, keju, es krim, banyu, jus, minuman, kopi, teh, kosmetik, bumbu lsp.
    3. Harga: Saben Materi Produk, Ukuran, Warna pencetakan & Qty
    4. Wektu pengiriman: Pengiriman cepet, sajrone 15-30 dina gumantung karo jumlah pesanan lan susunan produksi.

  • Die Cut Lids For noodles Bowl

    Tutup Tutup Potong Kanggo Mangkuk Mie

    Tutup foil sing dipotong Kertas digunakake kanggo nutup cangkir sing ngemot produk kapsul Nespresso tunggal (kopi, teh, lsp), lan kabeh jinis produk sing dibungkus cangkir sing mbutuhake alangan keamanan sing dhuwur lan perlindungan sing efektif tumrap lingkungan njaba. Ing nawarake, kita duwe macem-macem ketebalan aluminium, embossing lan macem-macem jinis lacquer. Saiki, lacquer panyegelan tanpa klorin wis dadi standar pasar.

  • Foil die cut PE Plastic lids For food product containers

    Foil die cut PE Tutup plastik Kanggo wadhah produk panganan

    Kita ngasilake tutup PE Plastik berkualitas tinggi sing digunakake banget ing industri panganan lan susu. Tutup PE Plastik iki ukurane kertas lancip lan digunakake minangka tutup sementara kanggo wadhah produk panganan sing ora digunakake, Kabeh tutup aluminium foil iki bisa disesuaikan karo gambar, informasi, logo lan cetakan sesuai karo persyaratane para klien.

  • Logo printed PE ice cream cup lids die cut manufacturer

    Logo dicithak PE cangkir es krim tutup die cut produsen

    Pambuka tutup cangkir PE tutup cangkir PE digawe saka film PE. Iki digunakake kanggo entuk kualitas cetak sing luwih dhuwur, gampang dicopot saka bungkus lan ora nyuwek sajrone transportasi lan distribusi. Fitur tutup PE cangkir ● Transparansi sing apik, tampilan bening ing produk ● Proteksi aroma lan umur dawa ● Penanganan sing gampang ● Bukak sing gampang lan konsisten, tutup ora luh Spesifikasi tutup cangkir PE Jeneng tutup PE cangkir karton bahan baku, perekat, film , tinta, pelarut, lan ...
  • Easy Peeling Die cut potato chip lid with Rotogravure printing

    Easy Peeling Die ngethok tutup chip kentang nganggo cetakan Rotogravure

    Plastik, aluminium, utawa kertas Tutup tutup chip kentang sing dipotong. Keahlian khusus yaiku jinis film sing ngukur ukuran kanthi propor sealing lan peeling sing bisa diadaptasi kanthi beda-beda gumantung saka saben profil produk lan kebutuhan.

  • Die cut PET Plastic foil lids for instant noodles , yogurt cup

    Tutup potongan PET plastik foil kanggo mie instan, cangkir yogurt

    Ukuran produk: Kita bisa ngatur luwih saka 100 ukuran lan bentuk, kayata persegi panjang, bunder, persegi lan liya-liyane.
    Kekandelan: 0.1mm-0.12mm
    Kapasitas / kapasitas: 100ml - 4000ml (bisa disesuaikan)
    Werna: Percetakan warna 1-10
    Logo: Logo Pelanggan
    Sealing lan perawatan: panyegelan panas

  • PE PET Plastic die cut lids For food container cup seal

    PE PET Plastik die tutup tutup Kanggo segel tuwung wadhah panganan

    * Kekandelan materi khusus kasedhiya
    * Alangi banget ing teyeng
    * Tutup plastik sing dipotong plastik Cocog kanggo macem-macem tingkatan proses higienis
    * Jam & sele (madu, kacang nougat), klamben
    * Lapisan kupas sing gampang - kinerja sing sampurna ing sawetara garis kemasan
    * Segel sing apik liwat properti
    * Tahan karat sing dhuwur
    * Kasedhiya kanggo kabeh tutup standar die cut