Tutup segel Cut khusus sing disesuaikan Kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas

Katrangan singkat:

● Logo embossing uga pola standar kayata grub acak lan sprei alus
● Mbentuk tutup sing direkam kanggo aplikasi khusus kayata 'sendok tutup', produk isi panas lan 'lokasi sing gampang' (deleng ngisor)
● Aplikasi segel kanggo ngupas utawa gampang dipasang
● resistensi produk sing dhuwur
● Apik tusukan lan resistensi luh
● Serbaguna lan gampang digunakake


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Die cut segel Tutup

Jeneng Produk Tutup tutup segel
Bahan baku karton, adesif, film, tinta, pelarut, lsp.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Film sealing panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
Spesifikasi embossed die Cut tutup

cacing / titik / salib timbul

Kandel 30,33,38,40 mikron sadurunge dipasang, 100-150 mikron sawise dipasang
Ukuran & Werna Bisa disesuaikan
Nyithak Rotogravure 1-10 warna, desain lan logo diwenehake dening pelanggan
Dhiameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 lsp. Kita duwe luwih saka 100 sharps cut cut sing dipilih.
Panganggone Tutup kanggo ngemot kontainer kayata mi, Kripik, yoghurt cookie, susu, keju, es krim, teh, kosmetik, bumbu, K-cup, lsp.

Kauntungan saka Die cut segel Tutup

Kesan alami sing bermutu
Tutul sing nyenengake
Penanganan sing trep
Gampang dibukak


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita