tuwung ramen mie rong menit cangkir tutup segel kertas

Katrangan singkat:

Bahan Baku: Foil Aluminium Murni
Aplikasi: Sealing yoghurt / Teh / Es krim / Kafe
Struktur bisa: Al + CPP laminasi / Al + PP gampang ngupas film laminasi / Al + PP lacquer / Al + PS l Alquase PE gampang ngupas film laminasi
Fitur: Fungsi bukti lembab sing apik / resistensi Kebocoran / Gesih cepet
Rega: Minangka Bahan, Ukuran, Warna pencetakan & Qty


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan saka tutup segel kertas

Sealing lan sifat penghalang sing apik
Resistensi apik kanggo suhu dhuwur.
Kupas gampang
Gampang dipisahake
Bukti Kelembapan
Resistensi bocor

Spesifikasi tutup segel kertas cangkir

Jeneng Produk Gulung Teh Minum Wadah kopi cangkir segel kertas
Bahan baku karton, adesif, film, tinta, pelarut, lsp.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Film sealing panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
Spesifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / salib embossed
Kandel 30,33,38,40 mikron sadurunge dipasang, 100-150 mikron sawise dipasang
Ukuran & Werna Bisa disesuaikan
Nyithak Rotogravure 1-10 warna, desain lan logo diwenehake dening pelanggan
Dhiameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 lsp. Kita duwe luwih saka 100 sharps cut cut sing dipilih.
Panganggone Tutup kanggo ngemot kontainer kayata mi, Kripik, yoghurt cookie, susu, keju, es krim, teh, kosmetik, bumbu, K-cup, lsp.

Aplikasi tutup kertas segel

Tutup segel kertas digunakake ing Teh, Minuman, Kopi, Susu Susu, jus lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita