Hubungi Kita

Xiamen Sanxi Packaging Co., Ltd.

Telpon

+86 189 5923 0812

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita