Babagan Kita

exhibition

Babagan Kita

XIAMEN SANXI
PACKAGING CO., LTD.

Xiamen Sanxi Packaging Co., Ltd. didegaké ing taun 2009. Wiwit diadegaké, kita wis melu produksi lan layanan pengepakan panganan sing fleksibel, khusus kanggo desain lan pabrik tutup foil mati foil aluminium kanthi manéka warna lan ukuran.

Dhukungan babagan penjualan

Sugeng takon saka kabeh penjuru jagad! Kita pengin ngirim sampeyan

kuotasi paling apik miturut sarat sampeyan.

Layanan teknis

Tim teknis kita wis akeh pengalaman ing industri kemasan, kanggo

pabrik lan berkembang meterial kemasan sing luwih apik.

Produk khusus

Macem-macem bahan kemasan bisa diwenehake miturut sarat sampeyan

perlu, kita duwe pusat R&D tingkat provinsi ing pabrik, awake dhewe

fokus kanggo ngembangake perbaikan anyar kanggo nggawe kemasan

luwih apik lan luwih apik.

Kontrol kualitas

Kanthi cara inspeksi lengkap, kontrol kualitas bisa ditemokake

bahan baku, lapangan produksi, gudang, transportasi lan sapanunggalane

ing Tim QA sing berpengalaman bisa ngontrol kualitas apa wae sajrone

produksi, utawa sadurunge pangiriman, kanggo njamin yen pelanggan

bakal nampa produk sing berkualitas.

PRODUK

KUALITAS sing Dhuwur
PRODUK MENANG PASAR

Kita duwe profesional profesional lan peralatan cetak canggih sing dikontrol komputer, lan dilengkapi mesin cetak gravure kanthi kecepatan tinggi kanggo nyetak bahan kemasan wolung warna. Mesin laminasi garing kanthi kecepatan tinggi mesthekake yen aluminium foil awet lan ramah lingkungan .

honor
honor

NGALAMI

Kita duwe profesional profesional lan peralatan cetak kontrol komputer sing canggih,

 lan dilengkapi mesin cetak gravure kacepetan kanthi otomatis kanggo bahan kemasan wolung warna. Mesin laminasi garing kanthi kecepatan tinggi mesthekake yen aluminium foil kita awet lan ramah lingkungan.

equipped

PASARAN

PRODUK IKU
Didol kabeh ndonya

Pirang-pirang set embossing aluminium lan mesin doyo supaya bisa menehi wektu lan bisa ngasilake bahan kemasan berkualitas tinggi kanggo nampilake produk kanthi cara sing apik.

exhibition
exhibition
pantner

Saiki, kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo akeh perusahaan domestik lan asing sing kondhang, Produk kami wis diekspor menyang macem-macem negara kalebu AS, Australia, Selandia Baru, Singapura, Indonesia, Meksiko, Rusia, Columbia , Nepal, Jerman, Turki lan Brasil. Kita ora bakal mandheg nambah kanggo kepuasan pelanggan.