33micron-46micron Tutup Mie Instan

Katrangan singkat:

1-Bahan: Bahan kertas
2-Plastik: PE
3-Suhu: alus
4-Kandel: 33micron-46micron
5-Panggunaan: Mangkuk utawa mie instan
6-Paket: Dikemas ing pcs lan gulung nganggo karton


Detail Produk

Tag Produk

Fitur tutup segel kertas mie Instan

· Multi warna
· Pirang-pirang jinis tutup sing dipotong kanthi siji
· Percetakan bermutu
· Kualitas cetak luwih cerah lan luwih ayu tinimbang tutup foil die-cut
· Sampeyan bisa ngganti desain tutup sing dipotong kapan wae
· Eco grapyak

Spesifikasi tutup segel kertas mie Instan:

Jeneng Produk 33micron-46micron Tutup segel kertas mie instan
Bahan baku karton, adesif, film, tinta, pelarut, lsp.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Film sealing panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
Spesifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / salib embossed
Kandel 30,33,38,40 mikron sadurunge dipasang, 100-150 mikron sawise dipasang
Ukuran & Werna Bisa disesuaikan
Nyithak Rotogravure 1-10 warna, desain lan logo diwenehake dening pelanggan
Dhiameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 lsp. Kita duwe luwih saka 100 sharps cut cut sing dipilih.

Dienggo tutup segel kertas mie Instan
Tutup segel kertas mi langsung digunakake ing mi, Kripik, yoghurt cookie, susu, keju, es krim, teh, kosmetik, bumbu, K-cup, lsp.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita