1-10 warna dicithak Printing Seat Seal Embossed mie rong menit cangkir tutup segel bahan plastik

Katrangan singkat:

Tutup segel mie instan minangka produk standar sing bakal disegel menyang wadhah PS, PP, PET lan kertas PE.


Detail Produk

Tag Produk

tutup segel mie instan nyedhiyakake macem-macem kaluwihan. Ing babagan kemampuan nyithak, poliester nyedhiyakake permukaan sing apik kanggo dicithak; saéngga pelanggan bisa nggunakake aspek teknis sing luwih akeh, warna sing luwih sugih lan finish definisi sing luwih dhuwur. Iki entuk umume amarga warna permukaan putih padhet sing kasedhiya karo poliester. Yen tutup sampeyan mbutuhake cetakan sing apik tenan, mula saranake investigasi menyang poliester putih.

tutup segel mie instan Fitur

• Presentasi produk sing apik ing POS
• Transparansi dhuwur visibilitas produk sing apik
• Stabilitas mekanik: tusukan dhuwur lan resistensi luh
• Wujud lan ukuran tutup individu bisa uga
• Pemrosesan sing efisien lan andal nggunakake kabeh mesin kemasan umum

Spesifikasi tutup segel cangkir mie instan

Jeneng Produk tutup segel mie instan
Bahan baku karton, adesif, film, tinta, pelarut, lsp.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Film sealing panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
Spesifikasi embossed die Cut tutup

cacing / titik / salib timbul

Kandel 30,33,38,40 mikron sadurunge dipasang, 100-150 mikron sawise dipasang
Ukuran & Werna Bisa disesuaikan
Nyithak Rotogravure 1-10 warna, desain lan logo diwenehake dening pelanggan
Dhiameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 lsp. Kita duwe luwih saka 100 sharps cut cut sing dipilih.
Panganggone Tutup kanggo ngemot kontainer kayata mi, Kripik, yoghurt cookie, susu, keju, es krim, teh, kosmetik, bumbu, K-cup, lsp.

Spesifikasi Cover Aluminium Foil Die-Cut

Kekandelan foil Struktur komposit Aplikasi Piala panggunaan
33-46 mikron Cat dhasar + AL + PP Cangkir PP Bahan panganan
Laminasi film sing gampang dikethok Primer + AL + PP Segel cangkir yogurt
Primer + AL + PP ora gampang ngilangi laminasi film Sealing cangkir jus
Cat dhasar + AL + PS Piala PS Segel cangkir es krim
Film Primer + AL + PS Segel cangkir jam
Film komposit dhasar Primer + AL + PE Piala Olahraga
Primer + AL + PE ora gampang ngeculake film komposit
Cat dhasar + AL + PP Tuwung PET

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita