1-10 warna Tutup segel kertas kanggo ngemot kontainer

Katrangan singkat:

Tutup segel kertas digawe saka kertas utawa film pet khusus, kanthi lacquer sealing variabel, lan embossing kanggo nutup kabeh jinis kontainer, kanthi macem-macem bentuk lan ukuran.
kita ngasilake tutup cetak khusus sing berkualitas kanthi bahan paling apik ing saindenging jagad, kanthi kekandelan 30 nganti 55 mikron kanggo macem-macem aplikasi industri sing bakal cocog karo spesifikasi sing tepat.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Tutup Kertas

Print cilik
Pirang-pirang jinis tutup sing dipotong kanthi cepet
Print kualitas dhuwur
Kualitas cetak luwih cerah lan luwih ayu tinimbang tutup foil die-cut
Sampeyan bisa ngganti desain tutup sing dipotong kapan wae
Keramahan lingkungan

Aplikasi Tutup Kertas segel

- Yogurt
- Es Krim
- Banyu
- Jus

Spesifikasi Tutup Segel Kertas

Jeneng Produk 1-10 warna Tutup segel kertas kanggo ngemot kontainer
Bahan baku karton, adesif, film, tinta, pelarut, lsp.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Film sealing panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
Spesifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / salib embossed
Kandel 30,33,38,40 mikron sadurunge dipasang, 100-150 mikron sawise dipasang
Ukuran & Werna Bisa disesuaikan
Nyithak Rotogravure 1-10 warna, desain lan logo diwenehake dening pelanggan
Dhiameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 lsp. Kita duwe luwih saka 100 sharps cut cut sing dipilih.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita