0,1mm-0,12mm Tutup kertas foil panas kanggo segel cangkir madu panganan

Katrangan singkat:

Tutup foil aluminium sing dipotong kanggo cangkir yoghurt, kekandelan 0,1mm nganti 0,12mm, kanthi tutup panyegelan panas sing dipotong, bisa disterilake kanthi suhu dhuwur, bisa nambah umur produk, wadhah foil aluminium bisa dilebokake ing oven microwave, lan liya-liyane sing digunakake kanggo panganan, madu, jajan, senggol, bumbu, teh, Keju lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur tutup panas foil kertas sealing

Kualitas apik
Tahan dhuwur kanggo karusakan mekanik
daya segel dhuwur kanggo macem-macem jinis cangkir
kualitas cetakan dhuwur
Murah regane

Parameter tutup seil kertas sing digawe panas

Jeneng Produk 0,1mm-0,12mm Tutup kertas foil panas kanggo segel cangkir madu panganan
Bahan baku karton, adesif, film, tinta, pelarut, lsp.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Film sealing panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Film Sealing Panas kanggo cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Film Sealing Panas kanggo cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
Spesifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / salib embossed
Kandel 30,33,38,40 mikron sadurunge dipasang, 100-150 mikron sawise dipasang
Ukuran & Werna Bisa disesuaikan
Nyithak Rotogravure 1-10 warna, desain lan logo diwenehake dening pelanggan
Dhiameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 lsp. Kita duwe luwih saka 100 sharps cut cut sing dipilih.
Panganggone Tutup kanggo ngemot kontainer kayata mi, Kripik, yoghurt cookie, susu, keju, es krim, teh, kosmetik, bumbu, K-cup, lsp.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita